Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG 5G destekli telefon tanıtacak ama bu LG G8 olmayacak!

Güney Koreli teknoloji devi LG, tüm operasyonlarda kar elde ederken mobil pazarda uzun zamandır kar elde edebilmiş değil. Bunun sebeplerini LG’nin satış strateji danışmanlarına bırakıyoruz ama LG’de işler pekte kötü gitmiyor. Her çeyrekte yaptığı zararı azaltmaya başlayan LG 5G destekli bir telefon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

LG 5G
LG 5G

LG 5G telefonunda ısı dağılımı çok iyi olacak!

Bu noktada birçok kişi yeni nesil LG G8’in 5G desteğine sahip olmasını bekliyor ama ortaya çıkan bilgiler ve görsellere göre böyle bir şey olmayacak. LG, yeni bir modelde 5G desteğini sunacak ve Snapdragon 855 yonga seti ile karşımıza çıkacak. Bugün ortaya çıkan şemada ise yeni telefonun ısı borularını gördük.

LG V40’a göre ciddi bir büyüme olacak ve bu ısı boruları ile Snapdragon 855’in ısı dağılımı oldukça başarılı bir şekilde yapılarak işlmcinin tam anlamıyla bir performans ortaya koyacağını görüyoruz.

Qualcomm Snapdragon 855
Qualcomm Snapdragon 855

Bize tuhaf gelen bir detay ise bu kadar ısı borusu kullanılması. 7 nanometre üretim sürecine sahip olan Snapdragon 855 yonga seti demek ciddi bir ısı ortaya koyuyor ya da thermal throttling indeksi oldukça düşük.

LG’nin Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtacağı yeni nesil telefonunun bize ne sunacağından daha çok fiyatını merak ediyoruz…

LG G8 resmi görüntüsü yayınlandı! Dikkat hayal kırıklığı içerir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu