Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo Find X’e paranız yetmediyse Oppo R17 verelim!!!

Akıllı telefon pazarının en hareketli üreticilerinden birisi olan Oppo’da büyük bir değişim ve gelişim yaşanıyor. Bir amiral gemisi için tam 4 yıl bekleyen ve neden bu kadar beklediğini “teknoloji istediğimiz telefonu yapmak için yeterli değildi” açıklaması yapan Oppo için işler oldukça iyi gidiyor. Dünyanın en çok telefon satan beşinci üreticisi konumundaki Oppo’nun bu yıl sonunda Xiaomi’yi tekrar geçme planları yaptığını biliyoruz ve bu plana ulaşmak için de orta segment pazarında başarılı olunması gerektiğini bilen üretici Oppo F9 ve F9 Pro ile birlikte bir de ekrandan parmak izi okuma sensörüne sahip Oppo F17 isimli bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Telefonun görselleri de bugün sızdırıldı.

Oppo R17
Oppo R17

Oppo R17 Oppo Find X’e benziyor!

Arkadan baktığımıza telefonun renginin Oppo Find X’e oldukça benzediğini görüyoruz. Bu renk yapısını ilk olarak Nubia Z17 mini S modelinde görmüştük ve bu renk formatı sanıyoruz ki önümüzdeki yılın trend rengi olacak. Ön tarafta ise çentik tarafına yeni bir bakış açısı getiriliyor.

Aynı Oppo F9 ve F9 Pro’da olduğu gibi oldukça ince bir çentik çizgisinin bırakıldığı telefonun yan taraflarda da oldukça ince bir çizgi olduğunu görüyoruz. Oppo yine %90 ekran kasa oranlarını bu telefonda bulur mu bunu da telefon tanıtıldığında göreceğiz .Oppo’nun 15 Ağustos tarihinde tanıtacağı telefonlardan birisi de Oppo R17 olabilir gibi geliyor. Detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

BlackBerry Evolve ve Evolve X Resmi Olarak Tanıtıldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu