Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Reno 6 ve Reno 7 Pro Kamera Karşılaştırma

OPPO Reno 7 serisi ülkemiz pazarına girmek üzere. Bizde OPPO Reno 6 ve Reno 7 Pro kamera testi ile 2 telefonun farklarını ortaya koyduk.

Akıllı telefon pazarındaki en büyük markalardan birisi konumundaki OPPO, yeni nesil OPPO Reno 7 serisi ile ülkemiz pazarına girmeye hazırlanırken biz de bugün OPPO Reno 6 ve Reno 7 Pro Kamera Karşılaştırma testi ile bu noktada iki serinin arasındaki farkları da ortaya koymak istiyoruz. OPPO UEFA ile bugün bir anlaşmaya imza attı ve 2 yıl boyunca Şampiyonlar Ligi gibi en önemli futbol organizasyonun ana sponsoru olacağını duyurdu. Yeni nesil telefonları ile de kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan OPPO’nun Reno 6 ve Reno 7 serisi arasındaki kamera farkını da aşağıdaki videoda görebileceksiniz.

Reno 6 ve Reno 7 Pro Kamera Özellikleri

OPPO Reno 6 serisinde arkada f/1,7 diyafram değerine sahip 26mm odak uzaklığında 64 megapiksel bir ana kamera bulunuyor. f/2,2 Diyafram değerine sahip 8 megapiksel 119 derecelik geniş açı ve f/2,4 diyafram değerine sahip 2 megapiksel makro ve yine 2 megapiksel bokeh sensörüne sahip kamera bulunuyor. Önde ise 44 megapiksel f/2,4 diyafram değerinde bir selfie kamera bulunuyor. Reno 6 modelinde arkada 4K 30 FPS ve 1080p’de de 120 kareye kadar çekim yapılabiliyor. Önde ise Full HD kayıt var.

OPPO Reno 7 Pro modelinde ise arkada f/1,8 diyafram değerine sahip 24mm odak uzaklığında 50 megapiksel bir ana kamera bulunuyor. f/2,2 Diyafram değerine sahip 8 megapiksel 119 derecelik geniş açı ve f/2,4 diyafram değerine sahip 2 megapiksel makro kamera bulunuyor. Önde ise 32 megapiksel f/2,2 diyafram değerinde bir selfie kamera bulunuyor. Aynen Reno 6 serisindeki gibi arka tarafta video çekimi yapılabiliyor. Her iki modelde de 4K 60 FPS henüz yok.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve hazırladığımız videoyu birlikte izleyelim. Yorumlarınızı video altına ve forum sitemize bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu