Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Android 8.0 güncellemesi iki telefon için başladı!

Huawei Android 8.0 güncellemesi alacak telefonlar hakkında ekim ayında bir açıklamada bulunmuştu. Şirket Huawei P10 modellerin yanında, Mate 9 serisi, Honor 9 ve Honor 8 telefonların Android 8.0 güncellemesi alacağını onaylamıştı. Mate 9 için Oreo güncellemesi geçtiğimiz gün başlarken; Huawei bu defa Honor 9 ve Honor 8 için beklenen güncellemeyi yayımladı. Her iki telefon için kasım başında güncellemenin beta programı kapsamında bazı kullanıcılara sunulduğunu hatırlatalım.

Honor serisi telefonlar Çin’de Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başladı. Güncelleme beraberinde EMUI 8.0 kullanıcı arayüzünü getiriyor. Güncelleme Google’ın işletim sistemine dahil ettiği bazı önemli gelişmeleri de içeriyor. Bunların başında resim içinde resim modu, bölünmüş ekran, uygulamalar ve bildirimlerde iyileştirmeler geliyor. Ayrıca telefon sahipleri güncelleme sonrası sanal butonları gizleyip, telefonda kontrol hareketlerinin tümünü home butonu aracılığıyla sağlayabilecek.

Huawei cephesinde gözler şimdi P10 modellere çevrilmiş durumda. Huawei’in bu noktada kullanıcıları çok fazla bekletmeyeceğini ve en geç ocak ayı içerisinde Android 8.0 güncellemesini başlatacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu