Güncel Teknoloji Haberleri

Gorilla Glass 7i Orta ve Giriş Seviye Telefonları Koruyacak

Corning, bugün orta ve giriş seviye telefon modellerine uygun Gorilla Glass 7i çözümünü duyurdu. Dayanıklılık iddiası her segmentte korunacak.

Corning Incorporated, orta sınıf ve uygun fiyatlı akıllı telefonlar için özel olarak tasarlanmış yeni bir ürün olan Gorilla Glass 7i ürününü kısa süre önce piyasaya sürdü. Bu yeni yükseltme, şu anda piyasada bulunan birçok orta sınıf cihazda kullanılan eski Gorilla Glass versiyonlarına kıyasla düşmelere ve çizilmelere karşı daha iyi koruma sağlayacak.

Corning, 7i’yi tanıtmanın bir nedeni olarak orta sınıf telefonlarda eski Gorilla Glass versiyonlarının (2016’da piyasaya sürülen Gorilla Glass 5 gibi) yaygınlığını gösteriyor. Bütçe bilincine sahip telefon üreticilerine hitap eden, aynı zamanda orta sınıf cihazlardaki yüksek kaliteli ekran trendine uyum sağlayan daha modern bir çözüme olan ihtiyacın bilincindeler.

Corning‘in basın açıklamasına göre yeni cam, dayanıklılık konusunda önemli iyileştirmeler sunuyor. Laboratuar testleri, 7i’nin pürüzlü bir yüzeye (asfalt gibi) 1 metreye kadar düşmelere dayanabildiğini, oysa rakip alüminosilikat camların genellikle çok daha düşük düşme yüksekliklerinde (yaklaşık 0,5 metre veya daha az) başarısız olduğunu gösteriyor.

Gorilla Glass 7i, düşmeye karşı korumanın ötesinde, piyasadaki diğer bazı lityum alüminosilikat kaplama camlarla karşılaştırıldığında iki kat daha fazla çizilme direncine sahip. Bu, orta sınıf akıllı telefon üreticileri için bütçeyi zorlamadan gelişmiş koruma sunan umut verici yeni bir çözüm gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu