Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

İQOO dünyanın ilk 120W hızlı şarjını tanıttı!!! Herkes ters köşe oldu!

OPPO, Xiaomi ve Realme’den beklerken İQOO herkesi ters köşe yaptı. Çinli üretici dünyanın ilk 120W hızlı şarjını resmen tanıttı.

Yılın ikinci yarısı başlamasıyla birlikte Çinli üreticiler, yeni nesil hızlı şarj teknolojilerini yekten yekte duyurmaya başladılar. Bunların arasında OPPO, Çarşamba günü 125W süper flaş şarj teknolojisini tanıtacağını doğrularken, rakip marka olan iQOO ise, herkesi ters köşe yaparak bugün 120W Ultra Hızlı şarj teknolojisini resmen tanıttı. Markanın yeni hızlı şarj teknolojisi 4,000 mAh’lik bir pili, sadece 15 dakikada tamamen şarj edebilecek.

Bildiğiniz üzere iQOO, akıllı telefonlarında 33W, 44W ve 55W gibi hızlı şarj çözümleri sunuyor. Ancak Çinli üreticinin bugün tanıttığı 120W hızlı şarjı teknolojisi sayesinde, 4.000 mAh‘lik bir pilin yüzde 50’sini, 5 dakikada şarj  etmeniz mümkün olacak.

iQOO-120W-hizli-sarj

Bir diğer üretici olan Vivo, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Mobile World Congress Shanghai teknoloji fuarında, 120W FlashCharge teknolojisini zaten tanıtmıştı. Ancak bu tanıtım, hem ticari değildi hem de seri üretime geçirilmemişti.  Bu sebepten ötürü iQOO‘nun bugün duyurduğu hızlı şarj, resmi olarak dünyanın ilk 120W şarj teknolojisi olarak adlandırılabilir.

iQOO-120W

Son olarak İQOO‘nun yeni amiral gemisi, Ağustos ayında 120W ultra hızlı flaş şarj teknolojisi ile birlikte resmi olarak tanıtılacak.  Raporlara göre yeni telefon, iQOO Pro 3 olarak adlandırılacak ve 120Hz yenileme hızına sahip OLED bir ekran ile karşımıza çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu