AppleGüncel Teknoloji HaberleriMonitörTeknoloji

Apple 27 inç Mini LED Monitörünü Tanıtmaya Hazırlanıyor

Teknoloji devi Apple, 27 inç mini LED harici monitörü için büyük hazırlıklarda. Gelişmeler monitörün çıkış tarihine ışık tutuyor.

Apple en son Studio Display adında yeni bir harici monitör duyurmuştu. Şimdi ise şirket farklı bir monitörü üzerinde çalışıyor. Henüz nihai ismi bilinmeyen Apple 27 inç mini LED monitörün ne zaman piyasaya çıkacağına dair yeni bilgiler geldi. Gelin detaylara göz atalım.

Apple, 27 inç Mini LED Monitörünü Yakında Tanıtacak

Ünlü sızıntıcı Ross Young, takipçileriyle bir Twitter gönderisinde Apple’ın 27 inçlik mini LED ekranının piyasaya sürülmesiyle ilgili detayları paylaştı. Sızıntıcı, Apple’ın bu monitörünün çıkış zamanını 2023’ün ilk çeyreğine “zorladığını” belirtti. Başlangıçta Young, Apple’ın 27 inçlik mini LED monitörü Haziran 2022’de piyasaya sürmesini önermişti. Ancak daha sonra lansmanın ekim ayına ertelendiğini belirtti. Ancak son etkinlikte de Apple tarafından hiçbir monitör tanıtılmadı.

Ancak son bilgiler, Apple’ın bu 27 inç boyutunda olan mini LED monitörünü yakında piyasaya süreceğini onaylayarak bekleyenleri sevindirdi. Buna ek olarak ekran, ProMotion(120Hz) desteğiyle birlikte gelecek. Gelişmiş renk doğruluğu ve daha parlak ekran için mini LED panel görevde olacak.

Apple’ın 2023 yılındaki bahar etkinliğinde piyasaya sürmesini beklediğimiz yeni monitörü 1.599$ fiyat etiketi taşıyan Studio Display’den çok daha pahalı olabilir. Nasıl olacağını önümüzdeki vakitlerde göreceğiz. Apple’ın yeni ürünleri veya gelişmeleri için bizleri takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu