Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K50 Gaming Pro, Piyasanın En İyisi Olmaya Geliyor!

Şirketin oyun ve performansa yönelik cihazı Redmi K50 Gaming Pro, onaylardan geçti ve geri sayımı başladı. İşte detaylar.

Şirketin oyunculara yönelik özellikle geliştirdiği Redmi K serisi oldukça popülarite kazandı. Son raporlara göre şirketin, Redmi K50 Gaming Pro serisini de piyasaya süreceği ortaya çıktı. Ünlü sızıntıcı, kod adı L10 olan cihazın onaylandığını doğruladı.

Redmi K50 Gaming Pro, Üstün Performans Sunacak

Sızıntılara göre, Redmi K50’nin Gaming Pro modeli olan L10(Matisse) Çin’de resmi olarak onaylandı ve bu da cihazın gelişinin beklenen daha erken olduğunu doğruluyor. Bilgi sahibi daha önce tüm K50 serisinin önümüzdeki yılın şubat ayında piyasaya sürüleceğini söylemişti. Ancak bu onay ile cihazın daha erken geleceğini düşünebiliriz.

Ayrıca bilgi sahibi, K50 Gaming Pro ilk lansman ile tüm K50 akıllı telefon serisinin bir arada çıkabileceğini de söylüyor. Daha önceki sızıntılar ile birlikte telefonun özelliklerine bir göz atalım.

Redmi K50 Gaming Pro

Redmi K50 serisi iki modelden oluşacak. Bunlar Gaming Standart(Rubens) ve Gaming Pro(Matisse) modeli. Her iki telefon farklı MediaTek yongalarını kullanıyor. Gaming Standart, Dimensity 7000 işlemcisinden güç alırken Gaming Pro, Dimensity 9000 ile performansı daha da artıracak.

Matisse, 108 Megapiksel Samsung ISOCELL HM2 ana kamera gelirken, Rubens 64 Megapiksel Samsung ISCOCELL GW3 sensörü ile piyasaya çıkabilir. Her iki cihaz da oyun cihazı olduğu için, içlerinde bir miktar soğutma sistemi ile gelecektir. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu