Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 öyle değil böyle olacak! O meğerse Reno 4 serisiymiş

Daha önce sızdırılan görsellere baktığımızda bunun OPPO Find X2 olacağını düşünmüştük ama öyle olmadı. İşte karşınızda yeni sızıntılar…

OPPO Mobil Dünya Kongresi için çok ciddi bir hazırlık içinde. OPPO Mobil Dünya Kongrelerinde genellikle sessiz kalmış üreticilerden birisiydi ama Avrupa pazarına şirketin açılması ve OPPO Türkiye‘nin de Avrupa pazarında rekorları kırması ile birlikte marka bu tarz etkinliklere daha fazla önem vermeye başladı. OPPO Find serisinin yeni üyesi Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde 22 Şubat tarihinde tanıtılacak. Biz de yayın olarak orada olacağız ve OPPO Find X2 lansmanını yerinden izleyeceğiz.

Bir süredir telefonun detaylarını sizlerle paylaşıyorduk ve bugün de yeni bir görsel ortalığı karıştırdı. Zira beklendiği gibi telefonun arkasında ay falan yoktu ve aslına bakarsanız arkasında hiçbir şey yoktu. Önünde ise çerçevede bir kamera görünüyordu. Peki bu telefon Find X2 olabilir miydi?

OPPO Find X2

Bu sızıntıya baktığımızda en dikkat çeken şey arkada kameraların olmaması. Bu teknik daha önce OPPO‘nun küçük kardeşi OnePlus tarafından Concept One serisinde kullanılmıştı. Elektrokromik cam ile karşımıza çıkan ilk nesil Concept One modelinin arkasında kameralar görünmüyor ve kamera seçeneğini açınca kameralar görünüyordu. Anladığımız kadarıyla bu modelde de bu özellik olacak.

Mobil Dünya Kongresi yaklaşırken Find X2 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor ve biz de sizlerle tüm detayları paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu