Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Çin ile ticaret nasıl yapılır? Çin’de nasıl yaşanır? İkinci çocuk nasıl yapılır?

Çinli markaların ülkemiz pazarına ilgisi ortada. Birçok Çinli marka ülkemizde satış yapıyor ve Çinli markalara olan güven eskisi gibi de değil. Bundan birkaç yıl evvel “Çin Malı” diye küçümsediğimiz ürünlerin kalitesinin artması ile birlikte ciddi bir değişim yaşanıyor. Ülkemizden Çin’e yaşamaya gitmek isteyen ve Çin ile ticaret yapmak isteyen birçok kişi olabilir ve biz de bu okuyucularımız için Çin ile ticaretin profesörü Ali Rıza ÇELEBİ ile bir röportaj yaptık. Çin’de yaşam standartlarından tutun da ikinci çocuğa kadar tüm her şeyi Ali Rıza ÇELEBİ ile görüştük ve Çin ile ilgili tüm bilgileri kendisinden aldık.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Çin ile ticaret yapmak için neye ihtiyacınız var?

Ali Rıza Çelebi Çin pazarında birçok şeyin değiştiğini ve özellikle Vize tarafında eskisi gibi kolaylık olmadığını dile getirdi. Bunun yanında bir ürünü almadan önce kazıklanma ihtimalinin de olduğunu net bir biçimde aktardı. Siz de Çin ile ticaret yapmayı düşünüyorsanız ve bu konuda bir adım atarak geleceğinizi şekillendirmek istiyorsanız  mutlaka bu işi bilen ve tecrübe etmiş kişilerden destek almanızı öneriyoruz.

Uzun süredir arkadaşımız olan Ali Rıza ÇELEBİ bize farklı telefonların Çin’den tedariki tarafında yardımcı olacağının da sözünü verdi. Özellikle Vivo gibi ülkemizde olmayan ürünleri www.cinileticaret.com sayesinde inceleyeceğiz. Sevgili Ali Rıza ÇELEBİ‘ye bizlere verdiği destek için bir kez de buradan teşekkür edelim ve hazırladığımız eğlenceli videoyu birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu