GenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei MatePad Paper Türkiye Topraklarında!

Huawei’nin alanında devrim yaratan tableti Huawei MatePad Paper Türkiye topraklarında satışa sunuldu. İşte özellikleri ve fiyatı.

Huawei ülkemizde yeni ürünlerini hızlı bir şekilde satışa sunmaya tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de lansmanı yapılan Huawei MatePad Paper Türkiye topraklarına bugün itibariyle giriş yaptı. Alanında rakipsiz olan bu tablet sunduğu özellikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Huawei MatePad Paper’da bizi 10.3 inç büyüklüğünde 1872 x 1404 çözünürlüğünde 227 PPI değerinde mürekkep ekran karşılıyor. Parlama ve yansıma yapmayan bu ekran kağıt deneyimi sunuyor. Kirin 820E yonga setinden beslenen bu telefonda HarmonyOS 2 işletim sistemi kullanılıyor.

Kalem desteğine de sahip olan bu modelde 64 GB dahili depolama birimine yer veriliyor. 3.625 mAh kapasiteli bataryası ile dolu dolu bir deneyim sunan tablette 802.11a/b/g/n/ac/ax, 2 x 2 MIMO, Bluetooth 5.2 ve Type-C bağlantılarına yer veriliyor. Super Device desteği de olan bu modelle çalışmalarınızı tablette başlayıp MateBook’a atıp devam etme imkanınız da bulunuyor.

Huawei MatePad Paper Türkiye
Huawei MatePad Paper Türkiye fiyatı belli oldu

Türkiye’de 7.999 TL’den satışa sunulan bu modelin rakibinin olmadığını belirtelim. Segmentinde ilklere imza atan MatePad Paper’ın e-Kitap okuyucusundan öte olduğunun da altını çizelim. Mürekkepli ekran teknolojisini güçlü donanım ile buluşturan Huawei, bu konuda da rakiplerine göz dağı vermeyi başarıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu