Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 8 tüm özellikleri açığa çıktı

Samsung Galaxy Note 8 tüm özellikleri popüler sızıntı kaynağı @evleaks tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Birkaç gün önce telefonun resmi basın fotoğraflarını ortaya çıkan güvenilir sızıntı kaynağı venturebeat sitesinde kaleme aldığı bir yazıda Galaxy Note 8 modelinde yer alacak birçok özelliği açığa çıkardı.

Galaxy Note 8 tüm özellikleri

Son sızan resmi görüntülere göre Galaxy Note 8, Galaxy S8 serisi telefonlara göre daha belirgin köşelere sahip. Ayrıca ekran köşelerindeki oval yapı büyük ölçüde ortadan kaldırılmış. Galaxy Note 8’de 6.3 inç büyüklüğünde 18.5: 9 en-boy oranına sahip 2.960 x 1.440 piksel çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekran yer alacak. Galaxy Note 8, Galaxy S8 Plus modelinden bir miktar daha büyük olacak.

Galaxy Note 8 tüm özellikleri
Galaxy Note 8 tüm özellikleri

Galaxy Note 8’in kasa boyutları 162.5 x 74.6 x 8.5 mm şeklinde. Suya ve toza karşu dayanıklılık (IP68) sertifikasına sahip olan telefon hızlı kablosuz şarj desteği de barındıracak. USB Type-C bağlantı noktasının yer verileceği amiral gemisi telefon siyah ve altın renk seçenekleriyle lanse edilecek. Daha sonra kısa süre içerisinde telefonun bu defa gri ve mavi renkleri görücüye çıkacak.

Galaxy Note 8’in global versiyonuna sekiz çekirdekli Exynos 8895 işlemcisi güç verecek. Amerika ve muhtemelen Çin versiyonunda ise Snapdragon 835 yer alacak. 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolamanın eşlik edeceği modelde çift arka kamera kullanılacak.

Galaxy Note 8 çift kamera ile geliyor

Her iki kamera 12 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Optik olarak stabilize edilen kameralardan biri f/1.7 diyaframa sahip ve çift piksel otofokus özelliğine sahip. Telefoto lensli diğer kamera f/2.7 diyafram açıklığına sahip ve 2x optik yakınlaştırma gerçekleştirebiliyor. Telefonun ön bölümünde 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera kullanılacak. Son olarak; 23 Ağustos’ta tanıtılacak Galaxy Note 8 Avrupa’da 999 €’dan satışa sunulacak. Telefonun Türkiye fiyatının 4.500 liranın üzerinde olması bekleniyor.

Galaxy Note 8 Kamera Özellikleri Ortaya Çıktı! [Şaşıracaksınız]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu