AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Powerbeats Pro rengarenk! Sarısı var mavisi var kırmızısı var.. 2.000 TL fiyatı da var!

Apple’ın AirPods Pro ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olan Powerbeats Pro modeli yeni renk seçenekleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Apple‘ın 2014 yılında bünyesine kattığı Beats Electronics, Cupertinolu firmanın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kendine has hiç bir teknolojisi bulunmayan ancak marka değerinden dolayı yok satan Beats, geçtiğimiz aylarda Powerbeats Pro modelini duyurmuştu.

AirPods Pro ayarında olan bu kulaklık tamamen kablosuz olması ve sporculara hitap etmesi ile çok sevilmişti. Apple’ın bünyesine katıldıktan sonra mid sesleri daha doğru ve temiz vererek boğuk bass sesinden kurtulan Beats kulaklıklar, halen daha büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Şimdi de Apple’ın baharın gelmesi ile kulaklığa yeni renk seçeneklerini ekleyeceği ortaya çıktı.

Cloud Pink, Glacier Blue, Spring Yellow ve Lava Red renk seçeneklerine kavuşacak olan kulaklık Türkiye’de 1.999 TL‘den satılıyor. Beats’in yeni renk seçeneklerini Haziran ayının başında duyurması ve hızlı bir şekilde satışa sunması bekleniyor.

Powerbeats Pro

9 saate kadar kesintisiz müzik dinleme özelliğine sahip olan bu kulaklık Apple H1 çipinden gücünü alıyor. Dinamik aralık ve gürültü yalıtımı özelliği ile temiz bir ses deneyimi sunduğu söylenen kulaklığın, AirPods Pro‘nun en büyük rakibi olduğu ortada.

Ancak bu kulaklık yapılan testler sonucunda ses kalitesi konusunda AirPods Pro’nun gerisinde kalıyor. Powerbeats Pro’dan 100 TL daha aşağıya satılan AirPods Pro halen daha en iyi kablosuz kulak içi kulaklık konumunda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu