Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S8 Android 9 Pie güncellemesi resmen başladı

Samsung Galaxy S8 Android 9 Pie güncellemesi resmen başladı. Tabii güncelleme büyük kardeş Galaxy S8 Plus kullanıcılarıyla da buluşuyor. Galaxy S8 modeller kararlı güncellemeyi ilk olarak, daha önce beta sürecinin yaşandığı ülkelerden biri olan Almanya’da almaya başladı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Galaxy S8 Android 9 Pie
Galaxy S8 Android 9 Pie

OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme 1.6 GB büyüklüğünde. Güncellemenin büyüklüğünde göz önüne alındığında indirme işlemi için Wi-Fi bağlantısı öneriliyor. Android 9 Pie güncellemesinin Samsung telefonlara getirdiği en önemli yenilik kuşkusuz One UI arayüzü. Telefonlara yepyeni bir görünüm kazandıran bu yeni arayüzde uygulama simgeleri de elden geçiriliyor. Arayüz ayrıca tek elle kullanıma daha uygun hale getiriliyor.

Güncelleme ek olarak karanlık tema, uyarlanabilir parlaklık ve pil, bir dizi kamera iyileştirmesi, çift tıklayarak telefonu uyandırma ve daha birçok gelişme içeriyor. Son olarak Samsung Türkiye’nin Galaxy S8 ve Note 8 modeller için güncellemeyi 1 Mart tarihinde dağıtmaya başlayacağını hatırlatalım.

Huawei P30 Pro’nun kamera örneği yayınlandı! İşte telefonun kamera sayısı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu