Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10T Performans Konusunda Benzersiz Olacak

OnePlus 10 Pro’yu geride bırakması beklenen OnePlus 10T, özellikleriyle iddialı gözüküyor. İşte telefonun tüm detayları karşınızda.

OnePlus 10T, geçtiğimiz günlerde OnePlus 10 Pro’yu geride bırakabilecek performansı ile sızdırılmıştı. Şimdi ise akıllı telefon hakkında daha yeni bilgiler ortaya çıktı. Yaklaşan canavar telefon, bekleyenlerini çok sevindirecek. Gelin özelliklerine göz atalım.

OnePlus 10T İddialı Geliyor

Ünlü bir sızıntıcının aktardığı bilgilere göre OnePlus 10 T, taşıdığı Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile OnePlus 10 Pro’dan daha yüksek bir performans sunuyor. Genshin Impact üzerinde en yüksek ayarlarda teste giren akıllı telefon orta segmente göre çok şaşırtıcı sonuçlar sergiledi.

Bu oyunda ortalama 57fps değeri sunan akıllı telefon, ortalama  43-46° derece sıcaklıkta çalışmış. Orta segment bir akıllı telefonun bunu başarabilmesi olağanüstü olarak nitelendirildi. Aynı oyunda amiral gemisi, OnePlus 10 Pro ortalama 55fps değerinde performans sunmuştu.

Akıllı telefon bu performansı Snapdragon 8+ Gen 1 ile sağlayacak. 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama sisteme eşlik edecek. Çok yüksek olan 150W hızlı şarj desteği 5.000 mAh kapasiteli pil sisteminde yer alacak.

Üst orta segmente yerleştirilecek olan akıllı telefon 6.7 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyacak. Optik kısmında ise 50 Megapiksel birincil, 16 Megapiksel ve 2 Megapiksel yardımcı lensler yer alacak. Ön kısmında ise 32 Megapiksel lens yer alacak. Telefonun yakında piyasaya sürüleceği biliniyor. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu