Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Watch Türkiye Fiyatı Belli Oldu – Peki Fiyatlar Nasıl?

Xiaomi Mi Watch Türkiye fiyatı belli oldu! Çin devi şirket ürünü satışa çıkartmak için gün sayıyordu ve sonunda Türkiye’ye de geldi.

Bugün yapılan bir lansman ile Türkiye pazarında satışa sunulan Xiaomi Mi Watch oldukça ilgi görecek gibi görünüyor. Lansman sonrasında ise görüyoruz ki Xiaomi Mi Watch akıllı saat modeli artık online kanallar üzerinden satın alınabiliyor. Ürünü bu kadar bekledik ancak fiyatı bizleri tatmin ediyor mu ve acaba beklediğimize değdi mi? Şimdi soruların cevaplarını bulma zamanı.

Xiaomi Mi Watch Özellikleri ve Türkiye Satış Fiyatı 

  • 1,39 inç büyüklüğünde 454 x 454 piksel çözünürlüğünde %51,2 ekran kasa oranına sahip AMOLED ekran, 326PPI yoğunluk.
  • Boyutlar: 53.3 x 45.9 x 11.8 mm
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth 5.0
  • İvmeölçer, jiroskop, kalp atış hızı, barometre, pusula, SpO2
  • Kablosuz şarj
  • Su geçirmezlik (5ATM)

Ürünün fiyatı 900 TL olarak belirlendi ve bu fiyatın da %10 indirimli bir şekilde sitede satıldığını görüyoruz. Saat bize geldiğinde detaylı olarak incelemelerini paylaşıp detayları siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız…

Yuvarlak AMOLED ekran tasarımı ile karşımıza çıkan akıllı saat modeli 1.39 inç boyuta sahip. 454 x 454 pikel çözünürlük ve 326 ppi ile gelen akıllı saat bizlere 450 nit maksimum ekran parlaklığı sunuyor. Bu da güneş altında zorlanmadan kullanabileceğimiz anlamına geliyor. Dahası, bu modeli 50 metre derinliğe kadar su geçirmeden kullanabilirsiniz. Üstelik çok da hafif! Yalnızca 32 gram ağırlığında olan bu saatin içerisinde 420mah Li-Ion bir batarya bulunuyor.

İçerisinde dahili GPS sensörü olan akıllı saat bir de NFC desteğine sahip. Bluetooth 5.0 destekliyor ve WiFi ile bağlantı kurmanıza olanak sağlıyor. Mi Watch’ın bir diğer güzel özelliği ise kablosuz şarj özelliğinin bulunması.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu