Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerNVIDIATeknoloji

NVIDIA Matrix Temalı Bilgisayar Dağıtacak! Hadi Yine İyisiniz!

Grafik devi NVIDIA, Matrix temalı özelleştirilmiş bilgisayar çekilişi ile gündemi salladı. İşte gelişmenin detayları karşınızda.

Genellikle geliştirdiği yeni ekran kartı ve teknolojileri ile gündeme çıkan NVIDIA, bu sefer Matrix Resurrections temalı özelleştirilmiş bilgisayar çekilişi ile oyuncuları heyecanlandırdı. Gelin çekiliş detaylarına bir göz atalım.

NVIDIA, Matrix Bilgisayar ve Özel Ekran Kartı Çekilişi Yapacak

Çekiliş detaylarına göre grafik devi, üç şanslı kullanıcıya Matrix temalı üç oyun bilgisayarı vermek için Digital Storm, NZXT ve Staszek “Tips” Wiertelak ile iş birliği yapıyor. Ayrıca çekiliş sadece bilgisayarla kısıtlı değil. Aynı zamanda şirket, beş kişiye daha özel bir GeForce RTX 3080 Tİ ekran kartı da verecek.

Digital Storm, NZXT ve Wiertelak söz konusu üç bilgisayarı üretecek ve üçü de birkaç küçük ince ayar ile aşağı yukarı aynı donanımı taşıyacak. Gelin çekilişte verilecek ürünlere bir göz atalım.

NVIDIA Matrix

Digital Storm’un bilgisayarı bir RTX 3080 Ti ve Ryzen 9 5950x’ü paketleyecek. Bir şanslı kullanıcı bu bilgisayara sahip olacak. NZXT’nin “Nebuchadnezzar” isimli üreteceği bilgisayar aynı grafik kartını kullanacak ancak işlemci Ryzen 7 5800X’e düşecek. Wiertelak’ın üreteeği “The Breacher” ise Ryzen 9 3950x ve bir GeForce RTX 3090’ı taşıyacak.

Çekilişe katılan üç farklı kullanıcı bu üç farklı bilgisayardan birine sahip olacak. Ayrıca, NVIDIA’nın üreteceği özel RTX 3080 Ti serisi ise Matrix temalı arka kapağa sahip olacak ve çekilişe katılan beş farklı kullanıcı bu ekran kartına sahip olabilecek. Çekilişler 15 Aralık ve 22 Aralık boyunca sürecek ve hemen katılmak için buradan gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu