AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTabletTeknoloji

Kamera Tasarımıyla Tablette İlk! Huawei Mediapad M7…

Geçtiğimiz yıldan bu yana delikli ekran ve ekranın içine gömülü kamera tasarımı akıllı telefonlarda görülmeye başlamıştı. Şimdi ise Huawei bu tasarımı yeni çıkacak olan tabletinde kullanacak…

Çinli üretim devi Huawei, akıllı telefon endüstrisindeki gelişmenin ön saflarında yer alıyor. Ancak, tablet pazarı akıllı telefon işi kadar büyük değil. Yine de tabletleri hala piyasaya sürüyor ve son zamanlarda MediaPad M6 kötü sonuç vermedi. Hatta oldukça iyi sattığını söyleyebiliriz. Huawei şimdi MediaPad M6‘nın halefi MediaPad M7‘yi tanıtacak. İlginçtir, dün Huawei Smart Screen X65‘in açılış konferansında, Huawei MediaPad M7 tablet sürpriz bir görünüm kazandı. Görüntüler, bu tabletin Infinty-O bir ekran ile gelebileceğini gösteriyor.

Huawei P40 Pro ve Huawei Mediapad M7

Üstteki şekilde gösterildiği gibi, Huawei Smart Screen X65’in ekranı iki ürüne bağlı – P40 Pro ve MediaPad M7. Sağda açık delikli ekrana sahip tabletin MediaPad M7 olması gerekir. Bu ilginç çünkü delikli ekran şimdilik bir “akıllı telefon teknolojisi”. Huawei’nin bu özelliği bir tablette kullanacağı anlaşılıyor.

Ancak, garip görünen bir şey var. Çerçeveler ultra inceyse ve bir kamera sensörü barındırmıyorsa, delikli bir kameraya ihtiyaç duyulur. Huawei MediaPad M7’nin her tarafında oldukça ince bir çerçeve var. Bununla birlikte, delikli kameralı bir cihaz için oldukça kalın.

Geçen yılın Kasım ayında Huawei MatePad ürün lansman konferansında, Huawei Tüketici İşletme CEO’su ve Huawei İcra Direktörü Yu Chengdong resmi olarak Huawei MatePad Pro‘yu tanıtmışrı. Bu, Huawei’nin amiral gemisi tablet serisidir. Huawei MatePad Pro, 16:10 en boy oranına sahip 2K QHD yüksek çözünürlüklü bir ekran kullanıyor. Ayrıca DCI-P3 renk gamı kapsamı, 280 PPI ve 1500: 1 kontrast oranı ile birlikte gelir. Düşük mavi ışık için TÜV Rheinland sertifikasına sahiptir. Şu an itibariyle, MediaPad M7’nin benzer özelliklerle gelip gelmeyeceğini söyleyemeyiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu