Akıllı TelefonAppleGeneliOS

Apple iPhone 7 Plus yeni reklam filmi yayınlandı

Apple‘ın bu yıl Eylül ayında satışa sunduğu yeni telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus birçok kişi tarafından oldukça beğenildi. 2 kamerası ile Apple iPhone 7 Plus birçok kişi tarafından merak edilirken; birçok kişinin de 2. kameranın ne işe yaradığından bi’haber olduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımıza iPhone 7 Plus portre özelliğini gösterdiğimizde gördüklerine inanmayan Deniz Hanım’ın Instagram’da sürekli portre modunda çekilmiş fotoğraflar paylaştığına şahit oluyoruz 🙂

Apple‘da iPhone 7 Plus Portre Modu Özelliğini öne çıkartan bir reklam filmi ile karşımızda. Portekizin bir kıyı köyünde geçen hikayede; fakir ve iPhone görmemiş bir zumre ile karşılaşıyoruz. Köyde yaşayan insanların iPhone 7 Plus Portre Özelliğini gördüklerinde bu özelliğe aşık olduklarını ve herkesin bu şekilde fotoğraf çektirmek istediğinin anlatıldığı filimde Apple’ın çok ciddi ışık çalışması yaptığını görüyoruz.

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus Portre Modu Rklam Filmi

Lafı daha fazla uzatmadan bu oldukça eğlenceli! reklam filmini sizlerle paylaşıyoruz…

https://youtube.com/watch?v=r8mR33cp_Fk

Editörün Notu:

Bunu yapmak için çift lens çok büyük avantaj olsa da; biz size aynı etkiyi Asus Zenfone 3‘te de bırakabildiğimizi gösteren bir fotoğrafı paylaşmak istiyoruz. Yani Apple isteseydi bu özelliği yazılım ile iPhone 7′ye de sunabilirdi… Söz meclisten içeri… Takdir de sizlerin… Biz fazla ışık oyunu yapamadık; zira Apple’ın imkanlarına sahip değiliz!!!

15978536_10154935746064413_773984887_n

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu