Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi K40 Bruce Lee Special Edition Rekora Gidiyor

Redmi K40 Game Enhanced Edition oyun telefonu satışa sunuldu ve büyük ilgi gördü. Cihazın özel tasarım Redmi K40 Bruce Lee Special Edition modeli geldi.

Bir çok kullanıcı tarafından merak edilen Redmi K40 Game Enhanced Edition oyun telefonu tanıtıldı ve ilk olarak Çin’de satışa sunuldu. Telefonun farklı donanım özelliklerine sahip modelleri bulunuyor. Satışa sunulduğu ilk günde cihaz bir dakikada yüz bin adetten fazla satıldı. Cihazın en çok satılan sürümü ise Redmi K40 Bruce Lee Special Edition oldu. Redmi K40 Game Enhanced Edition serisinde en çok satan model olan telefon özel olarak tasarlandı.

Redmi K40 Bruce Lee Special Edition Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı

Cihaz Redmi K40 Game Enhanced Edition standart sürümüyle aynı özelliklere sahip. Telefon özel olarak tasarlandı. Cihaz sarı ve siyah renklerle süslenmiş bir gövdeye sahip. Akıllı telefon ek olarak sarı ve siyah renge sahip bir kutu ile geliyor. Ayrıca kutu içeriğinde sarı bir telefon kılıfı, şarj cihazı ve veri kablosu yer almaktadır. Telefonda Dimensity 1200 yonga seti bulunuyor. Akıllı telefonda 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulunmaktadır. Telefon 6,67 inç AMOLED ekran ile geliyor. Ekran 480 Hz örnekleme hızı ve 120 Hz yenileme hızına sahip. Telefonda 5.065 mAh batarya bulunuyor ve 66W hızlı şarjı destekliyor. Cihazda 64 megapiksel ana kamera yer alıyor. Telefonun diğer özellikleri ise; JBL stereo hoparlörler, soğutma sistemi ve mekanik oyun düğmeleri ile donatılmıştır.

Redmi K40 Bruce Lee Special Edition

Özel olarak tasarlanan sürümün satış fiyatı 430 dolar olarak açıklandı. Serinin en çok satan modeli satışların başlamasından kısa bir süre sonra tükendi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu