Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Note 8 Pro kullanıcılarına Widevine L1 müjdesi!!!


Netflix ve Amazon Prime gibi platformlardan HD içerik izleyebilmesi için Widevine L1  ihtiyaç vardır. Redmi Note 8 Pro  yakında bu L1 desteğine kavuşacak

Çoğu akıllı telefon üreticilerinin yaptığı çok büyük bir hata var. Mobilden Netflix ve Amozon Prime gibi platformlardan  HD olarak içerik izlenmesi için Widevine L1  desteğine ihtiyacı vardır. Ancak bu desteğe yazılım güncellemesi ile sahip olunabilir. Xiaomi, Redmi Note 8 Pro için  Widevine L1 desteğini Mart ayında kullanıcılara ulaşabileceğini söyledi.

Note 8 Pro kağıt üzerinde  Netflix’in bütün özelliklerini destekleyebilecek bir donanıma sahip. Ancak Çinli şirket cihazı pazara sunduğunda gerekli yazılım desteğini vermemişti. Fakat bugün ortaya çıkan bir habere göre Xiaomi, Note 8 Pro için Widevine L1 desteğini Android 10 güncellemesi ile beraber kullanıcılarına sunacak. Redmi Note 8 Pro Mart ayında kararlı Android 10 güncellemesine sahip olacak. Netflix, muhtemelen Mart ortasında bir sonraki OTA yükseltmesinde HD modunu destekleyecek.

Yukarıda paylaştığımız ekran görüntüsünde Xiaomi destek birimi ve Note 8 Pro kullanıcısı arasında geçen diyaloğu görebiliyorsunuz. Kullanıcı cihazın L1 desteğini alıp almayacağını soruyor ve destek ekibi de bir sonraki OTA güncellemesinde bu desteğe kavuşacağını söylüyor.

Kısaca cihaz bir sonraki güncellemesinde hem Android 10 hem de L1 desteğine kavuşmuş olacak. Güncelleme OTA ile kademe kademe yayılacağı için sizlere ne zaman ulaşacağı hakkında kesin bir bilgi yok ancak  öncelik olarak Çin’de yayınlanıp daha sonra Avrupa’da kullanıma sunulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu