Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Temmuz Güncellemesini Sürpriz Bir Modelle Başlattı

Samsung güncelleme dağıtımı noktasında yoluna dolu dizgin devam ederken, temmuz ayı güvenlik güncellemesi Galaxy A53 için dağıtıma sunuldu.

Samsung, popüler orta segment telefonu Galaxy A53 için temmuz ayı güvenlik güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncelleme ayrıca bazı bölgelerde Galaxy S22 ve Galaxy S23 serisi modeller için başlamış görünüyor. Yukarıda saydığımız modellerden birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz. Ayrıca güncellemelerin kademeli olarak yayıldığını belirtelim.

Galaxy A53 için temmuz güncellemesi Latin Amerika ülkelerinde başlamış görünüyor. Güncelleme, One UI arayüzünde, Galaxy telefon ve tabletlerin önceki sürümlerinde bulunan çeşitli güvenlik kusurlarını gideren Temmuz 2023 güvenlik düzeltme ekini içerir. Güncelleme herhangi bir yeni özellik veya performans geliştirmesi getirmiyor.

Samsung Galaxy A53

Galaxy A53 5G geçen yıl Android 12 sürümüyle çıkış yaptı. Telefon bu süre zarfında Android 13 sürümüne yükselttirilirken, Android 14 güncellemesinin ise 2023’ün sonunda dağıtıma sunulması bekleniyor.

Android 14 demişken, Samsung’a yakın kaynaklara göre güncellemenin beta programı temmuz ayının üçüncü haftasında başlayacak. Beta programı ilk etapta Galaxy S23 serisi modelleri kapsayacak. Galaxy S22 serisi ve katlanabilir bazı telefonların da yine programa dahil edilmesi bekleniyor. Kararlı güncellemenin ise eylül ya da ekim ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu