Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletTeknoloji

Galaxy Tab A8, Bütçe Dostu Fiyatla Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Samsung, yıl bitiminden önce yeni bütçe dostu tabletini duyurdu. Uygun fiyatlı Galaxy Tab A8 cazip fiyatıyla tanıtıldı.

Akıllı telefon ve tablet sektörünün lider markalarından Samsung, yıl bitiminden önce yeni bütçe dostu tabletini duyurdu. Bir süredir sızıntılarıyla gündemi saran Galaxy Tab A8, bugün şirket tarafından resmi olarak duyuruldu.

Galaxy Tab A8, Snapdragon 662 işlemciyle geliyor

Samsung’un giriş seviyesinde konumlandırdığı Galaxy Tab A8 modeli, uygun fiyatlı tablet arayanlar için iyi bir tercih olabilir. Fiyatına göre iyi özellikler sunan tablet, işlemci tarafında gücünü  Qualcomm’un Snapdragon 662 yonga setinden alıyor.

Ekran tarafında ise Tab A8’in ön tarafında;1.920 x 1.200 piksel çözünürlüğe, 16:9 en boy oranına ve 10.5 inçlik boyuta sahip TFT LCD bir ekrana yer veriliyor. Bu ekran, geniş olması avantajıyla iyi bir kullanım sunuyor. Ancak Samsung tercihini AMOLED tarafında yapsa daha da iyi olabilirdi.

Kameralara gelecek olursak Tab A8, arka tarafında 8 Megapiksel ana kamera ile donatılıyor. Tabletin ön tarafında ise 5 Megapiksel çözünürlükte selfie kamerasına yer veriliyor.

RAM ve depolama seçeneğinde ise Samsung, Tab A8’i 3/4 GB RAM ve 128 GB’a kadar dahili depolama ile satışa çıkaracak. Ek olarak microSD kart ile bu depolamayı 1 TB’a kadar artırmak da mümkün.

Pil özelliklerine gelecek olursak Tab A8, içerisinde 7.040 mAh kapasiteli bir pil ile geliyor. Ayrıca tablet, 15W hızlı şarjı da destekliyor. Yazılım tarafında ise Tab A8’in, kutudan direkt olarak Android 11 ile çıkacağını belirtelim.

Samsung‘un yeni bütçe dostu tableti Tab A8, 3GB/4GB RAM ve 32/64/128 GB depolama seçenekleriyle geliyor. Tab A8’in başlangıç fiyatı ise 230 Dolar olarak belirlendi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu