Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Honor MagicBook tanıtıldı! Amd Performans işlemcisi ile geliyor.

IFA 2020 devam ediyor. Firmalar yeni ürünlerini tanıtıyor, bunlardan bir tanesi de Honor MagicBook oldu; AMD Ryzen 4000 ile dikkat çekiyor.

IFA 2020 tüm hızıyla devam ediyor, firmalar yeni ürünlerini tanıtmak için birbirleriyle yarışıyor. Huawei’nin yan kuruluşu olan Honor‘da yeni bilgisayarı Honor MagicBook tanıtımını yaptı. Özellikle AMD Ryzen 4000 serisinin performans işlemcisi kullanması ile dikkat çekiyor.

Honor MagicBook özellikleri

AMD Ryzen 4000 işlemci ile gelen bilgisayar H serisi bir işlemci kullanıyor. U serisi genellikle ince ve hafif dizüstü bilgisayarlar için kullanılıyor, H serisi ise daha iyi performans sunan bir işlemci. Entegre Radeon grafik kartı Ryzen 5 4600H‘ye sahiptir. Üzerinde 16GB RAM, 512GB SSD bulunuyor. Sadece 1,7 kilogram ağırlığında olan bilgisayar 16,1 inç Full HD ekrana sahip. USB 3.2 Gen1 Tip A bağlantı noktası, şarj için bir USB Tip-C bağlantı noktası, bir HDMI 2.0 ve bir 3,5 mm ses jakı bulunan bilgisayar Bluetooth 5.0‘ı destekliyor. Ayrıca klavyenin içine gizlenmiş bir kamera ile güç düğmesinde bir parmak izi sensörü yer alıyor.

Honor MagicBook

Honor MagicBook

7 Eylül 2020‘de itibaren Almanya‘da ve 8 Eylül’de Birleşik Krallık‘ta satışa sunulacak. 899 Euro fiyatı ile satışa sunulması beklenen bilgisayar özellikle kullandığı işlemci ile dikkat çekiyor. Performans konusunda iyi bir iş çıkartacağını düşündüğümüz bilgisayar hafif ve ince yapısı ile istenilen her yere kolayca taşınabilecek. Honor ülkemizde henüz satışa çıkacağı konusunda bir bilgi paylaşmadı. Satışa çıkması durumunda diğer markalara alternatif olacağını ve talep göreceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu