Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 7 bomba bir özellikle geliyor!

Nisan ya da mayıs ayında tanıtılması beklenen OnePlus 7 cephesinden çok önemli bir bilgi geldi. Mobil dünyasının son dönemdeki en güvenilir sızıntı kaynaklarından biri olan @IceUniverse adlı Twitter kullanıcısına göre bir sonraki OnePlus telefonda UFS 3.0 standardı kullanılacak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

OnePlus 7 depolama birimi çok hızlı olacak

UFS 3.0 geçen yıl tanıtıldı ve henüz herhangi bir akıllı telefonda kullanılmış değil. Yeni standart, UFS 2.1 ile kıyaslandığında iki kat daha hızlı olmayı vaat ediyor. Ayrıca ön yükleme esnasında daha az güç kullanımı sağlanıyor.

Üst bölümdeki ekran görüntülerinde bir sonraki OnePlus telefon ile OnePlus 6T’nin başka bir ifadeyle UFS 3.0 ve UFS 2.1’in veri okuma hızları karşılaştırılıyor. Bakıldığı zaman sıralı ve rastgele okumalarda ciddi bir geliştirme söz konusu. Hatta bazı okumalarda hızın iki katını geçtiğini görüyoruz.

Yayınlanan ekran görüntüsü bir sonraki OnePlus telefonun depolama kapasitesini göstermiyor. 64GB’lık model zaten OnePlus 6T ile rafa kalktı. Bir sonraki modelde ise 512GB sürprizini görebiliriz.

OnePlus Launcher diğer Android telefonlara uyarlandı! Hemen indir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu