Akıllı TelefonAsusGenel

Asus Zenfone Max Pro M2 orta segmentin yeni yıldızı olacak

Asus’un nisan ayında duyurusunu gerçekleştirdiği orta segment telefon Zenfone Max Pro M1 fiyat / perfomans notasında kullanıcıların en fazla ilgi gösterdiği telefonlardan biri oldu. Sadece Hindistan’da 1 milyondan fazla satan telefon kısa süre önce ülkemize de giriş yaptı. Türkiye’ye giriş biraz geciken telefonun fiyatına haberimizin sonunda değineceğiz. Öncelikle ilk bilgilere ortaya çıkan Zenfone Max Pro M2 hakkında gelişmelere göz atalım.

Zenfone Max Pro M2 hakkında ilk bilgiler

Zenfone Max ProM2 ve Zenfone Max M2 Rusya’daki Avrasya Ekonomik Komisyonu (AET) tarafından onaylandı. Telefonlar sırasıyla ZB631KL ve ZB633KL model numaralarına sahip.

Her iki telefon eminiz ki birçok kullanıcıda heyecana neden olmuştur. Sertifika bilgilere göre Zenfone Max ProM2 ve Zenfone Max M2 Android 8.0 Oreo sürümüyle çıkış yapacak. Açıkçası Android 9.0’ın dağıtıldığı şu dönemde telefonlar Android sürümüyle hayal kırıklığı yaratmadı değil.

Zenfone Max Pro M2
Zenfone Max Pro M2

Telefonların teknik özellikler noktasında neler sunacağı şu an için bilinmiyor, fakat bu yıl birçok telefonda gördüğümüz çentikli ekranı Asus sonraki orta segment telefonlara getirebilir. Zenfone Max ProM2’nin bir kez daha stok Android, Zenfone Max M2’ninise en az 5.000 mAh pillle çıkış yapması bekleniyor.

Zenfone Max Pro M1 fiyatı

Zenfone Max Pro M1 temmuz başında Türkiye’ye 1.799 TL’den giriş yapmıştı. Ancak uzun bir süre herhangi bir noktada satışa sunulmadı. Daha sonra telefon eylül ayında ülkemizde satışa sunuldu ve bu defa 2.399 TL fiyat etiketi taşıyordu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu