Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothing

Nothing Phone (1) Yeni Sorunlarla Gündemde!

Nothing Phone (1) kullanıcıları yeni sorunlar bildirmeye devam ediyor. Yeni sorunlar arka panelin üretiminden kaynaklanıyor.

Carl Pei’nin Londra merkezli girişimi olan Nothing, kısa süre önce Nothing Phone (1) adlı akıllı telefonu küresel çapta satışa çıkardı. Ancak bu sıra dışı telefonu satın alanların başı sorunlardan kurtulmuyor. Yeşil-pembe ekran, ön kamerada çevresinde oluşan siyah pikseller ve çift arka kameranın buğulanması tespit edilen ilk sorunlar oldu. Kullanıcıların aktardıklarına göre bu sorunlara yenileri eklenmiş görünüyor.

Nothing Phone (1) Üretim Sorunları Yaşıyor

Çok sayıda Twitter kullanıcısına göre, Nothing Phone’un kasa yapısında üretim sorunları mevcut. Bu sorunlar arka paneldeki tel bantla ilgili bir hizalama sorunundan başlayıp, LED flaş modülünün yerleştirilmesine kadar uzanıyor. Asıl sorun şu ki, bu sorunlarla karşılaşan kullanıcıların iade ya da değişim talebinde bulunurken karşılaştıkları zorluklar.

Bir başka kullanıcı henüz eline ulaşan değişim cihazındaki kasa yıpranmalarını bir tweetle gösterdi. Nothing Phone görünüşe bakılırsa şirketin başını ağrıtmaya devam edecek. Ekran sorunu güncelleme ile kısmen çözülebilir, fakat üretim ile ilgili sorunların düzelmesi mümkün değil. Şirket bunun için kapsamlı bir değişim ya da iade programı başlatmak zorunda kalabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu