Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme RMX2071 AnTuTu testini resmen parçaladı

Realme’nin Snapdragon 865 ile çalışacak yeni amiral gemisi modeli Realme RMX2071, AnTuTu performans testinde görüntülendi.

Çin’in yükselen yıldızı, Hindistan pazarının büyüme lideri ve Türkiye pazarına da yeni giriş yapan Realme, bu yıl içerisinde üst segmente odaklanacak gibi görünüyor. Bugün sürpriz bir şekilde AnTuTu performans testinde RMX2071 kod adlı model ortaya çıktı.

Realme RMX2071 AnTuTu sonucu rekor kırdı

AnTuTu‘da görünen telefon, performans testinden 574.985 puan alarak zirveyi zorlamayı başarıyor. Gücünü Qualcomm‘un Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan telefonda minimumda 6 GB RAM‘in yer verilmesi bekleniyor.

5G pazarında boy gösterecek olan bu modelin 24 Şubat 2020 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte resmi olarak tanıtılması bekleniyor. 120 Hz‘lik bir ekran ile geleceğine kesin gözüyle bakılan amiral gemisi modelinin henüz kamera kurulumu hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Realme RMX2071

Son dönemde Huawei ve Xiaomi‘ye orta segmentte rakip modeller üreten ve başarılara imza atan Realme‘nin kamera konusunda bu yıl çok titiz davranacağını düşünüyoruz. Bu yüzden Realme‘nin yeni amiral gemisi modelinde minimumda dörtlü kamera kurulumunun yer verileceğini söyleyebiliriz.

Firmanın güvenlik için ekrana entegreli parmak izi okuyucusuna ve çentiksiz bir ekrana yer vereceği de söylentiler arasında yer alıyor. Eğer bu söylentiler doğru çıkar ve telefonun fiyatı 600 dolar bandında tutulabilirse, diğer Çinli firmaların yanında, 2019’da en çok satan telefon olan iPhone 11‘in bile işi çok zorlaşacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu