Akıllı TelefonGenelOPPO

Oppo R17 dünyada bir ilki gerçekleştirecek

Mobil dünyasının yükselişte olan markalarından Oppo bir ilki daha gerçekleştirmek üzere. Daha önce birçok ilke imza atan Oppo’dan bu defa Gorilla Glass 6 teknolojisine sahip ilk telefonun duyurusu gelecek. Corning, resmi Weibo hesabından yaptığı paylaşımla Gorilla Glass 6 teknolojisini kullanacak üreticilerden birinin Oppo olacağını onayladı. Yeni teknolojinin kullanılmasını beklediğimiz ilk telefon ise son dönemde birçok sızıntıya konu olan Oppo R17.

Oppo R17 Gorilla Glass 6’ya sahip olacak

Çentiğe yeni bir soluk getiren ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusunun yer alacağı R17’nin ağustos ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Snapdragon 710 işlemcisinden güç alacak süper orta segment telefona arkada çift kamera eşlik edecek.

Oppo R17
Oppo R17

Ekran / kasa oranı rekor düzeyde olacak telefonda bellek birimi en az 6GB RAM / 128GB depolama şeklinde olacak. Bunun yanı sıra telefon, Gorilla Glass 6 teknolojisi sayesinde mukavemeti en yüksek telefon olacak diyebiliriz. Firmaya göre yeni bir cam birleşimi sunan Gorilla Glass 6 bir önceki teknolojiden neredeyse iki kat daha dayanıklı. Yapılan testlere göre yeni cam kaplama 1 metreden toplamda 15 düşmeye karşı dayanıklılık sunuyor.

Samsung, 9 Ağustos’ta Note 9 modelini görücüye çıkaracak. Kimi kaynaklar yeni Note serisinin de Gorilla Glass 6’ya sahip ilk telefon olabileceğini iddia ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu