Akıllı SaatAkıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 ve Watch 5 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung’un katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 ve merakla beklenen Watch 5 serisi için nihayet bir tarih verildi.

Samsung’un bir sonraki katlanabilir akıllı telefonları bir süreden beridir gündemden düşmüyor. Yine merakla beklenen Galaxy Watch 5 serisi hakkında da son dönemde sayısız gelişme yaşanmakta. Samsung’un bu ürünleri ağustos ayında duyurması beklenirken, bugün güvenilir bir kaynaktan nihayet net bir tarih geldi. Bu kaynak aynı zamanda Galaxy  Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Watch 5 serisinin renk seçeneklerini de ortaya çıkarıyor.

Galaxy Z Fold 4 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung’un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliği 10 Ağustos‘ta yapılacak. Etkinlikte Galaxy Z Fold4, Z Flip 4, Watch 5 ve Watch 5 Pro’nun duyurusu yapılacak. Bu cihazlar tanıtılır tanıtılmaz ön sipariş almaya başlayacak. Satışlar ise 26 Ağustos’ta başlayacak.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fol4, siyah, yeşil ve bej renklerinde satışa sunulacak. Özellikle genç kullanıcıların büyük bir heyecanla beklediği Galaxy Z Flip 4’te ise grafit, mor, pembe altın ve mavi renkler olacak.

Galaxy Watch 5 serisinde 3 model olacak. 40mm’lik Watch 5 siyah, gümüş ve pembe altın renklerde satışa sunulacak. Bunun 44mm’lik modelinde ise renkler siyah ve safir (mavimsi) olacak. 46mm’lik bir kadrana sahip olacak Watch 5 Pro’da ise siyah ve gümüş renklerini göreceğiz.

Öte yandan Samsung’un Galaxy S22 serisi için hazırladığı lavanta renk seçeneğini de iddiaya göre bu etkinlikte duyuracak. Samsung’un bir sonraki katlanabilir telefonlarında her açıdan önemli gelişmeler göreceğiz. Son olarak telefonlardaki depolama miktarının iki katına çıkarılacağı belirtildi. Buna göre Galaxy Z Fold 4’ün en üst sürümünde 1TB, Galaxy Z Flip 4’ün en üst sürümünde ise 512GB dahili depolama yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu