Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10T Özellikleri ile Şov Yapacak

OnePlus’ın yeni canavarı OnePlus 10T özellikleri ile karşımıza çıktı. Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti bu telefonu hız manyağı yapacak.

OPPO’nun bünyesinde OnePlus’tan yeni telefonlar gelmeye devam ediyor. Şimdi de firmanın amiral gemisi unvanını taşıyacak olan OnePlus 10T modeli hakkında bilgiler geldi. Bu telefon sunacağı özellikler ile abisi OnePlus 10 Pro’dan bile hızlı olacak. Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station telefonun özelliklerini ortaya çıkardı.

Son gelen bilgilere göre telefonda 6.7 inç büyüklüğünde 2412 x 1080 çözünürlüğünde 120 Hz tazelemli düz bir AMOLED ekran yer alacak. Telefonun kalbinde ise Qualcomm’un yeni tanıttığı Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti bulunacak. Bu yonga setine muhtemelen 8 GB ve 12 GB RAM eşlik edecek. Hız konusunda rakiplerine tur bindirecek olan bu telefon şarj konusunda da dikkat çekecek.

Telefonun 150W hızlı şarj destekli 4.800 mAh kapasiteli batarya ile gelmesi bekleniyor. OPPO’nun bünyesinde yer aldığı için son teknolojileri de kullanmaya başlayan OnePlus, yeni telefonunu sadece 20 dakikada tam dolu şarj edecek. 445 dolar gibi nispeten uygun diyebileceğimiz bir fiyattan satışa sunulacak olan bu telefon, ilk olarak Çin’de raflardaki yerini alacak.

OnePlus 10T
OnePlus 10T’nin özellikleri belli oldu

Yüksek kur ve vergilerden dolayı ülkemiz pazarına gelmeyecek olan bu telefonun AnTuTu performans testinden alacağı puanı çok merak ediyoruz. Son olarak telefonun yine kamera tarafında çok ama çok iddialı olacağını belirtelim. Bakalım bu sefer DxOMark’ta ilk beşe girebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu