Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Daha ucuz Xiaomi Mi 6X geliyor! Bize daha ne yapsın bu Xiaomi?

Akıllı telefon pazarında kıyasıya rekabet sürerken Çinli üretici Xiaomi büyük bir değişim ve gelişim ortaya koyuyor. Yeni nesil telefonları ile rekorları alt üst eden Xiaomi, 25 Nisan tarihinde yeni nesil orta segment telefonu Xiaomi Mi 6X lansmanı yaptı. Telefon öylesine büyük ilgi gördü ki; özellikle düşük bütçeli pazarlarda başarılı olunabilmesi için fiyat bandında bir tık aşağı inmek isteyen Çinli üretici daha ucuz bir Mi 6X duyurusu gerçekleştirdi. 

Xiaomi Mi 6X
Xiaomi Mi 6X

Xiaomi Mi 6X artık daha ucuz!

Artan telefon fiyatlarına inat daha uygun fiyatlı bir model ile karşımıza çıkacağını söyleyen üreticinin bizlere RAM ve Hafıza tarafında daha düşük bir ürün tanıtacağını düşünüyoruz. Zira Xiaomi Mi 6X dört farklı model ile karşımıza çıktı.

  • 64GB Hafıza 4GB RAM
  • 64GB Hafıza 6GB RAM
  • 64GB Hafıza 6GB RAM
  • 128GB Hafıza 6GB RAM

Bu noktada üreticinin 32GB Hafıza ve 3GB RAM‘li bir model daha tanıtması beklenirken yonga seti tarafında ise bir değişiklik olmayacağını belirtelim. Bizce renk tarafında da bir değişiklik olacak diye düşünüyoruz. Xiaomi’nin yeni telefonu Mi 6X’in kısa süre içinde ülkemiz pazarına giriş yapacağını da belirtelim…

Samsung Galaxy A6 ve Galaxy A6 Plus Türkiye fiyatı belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu