Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 9 neden satıştan kaldırıldı?

Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus tanıtımı sonrasında Samsung Galaxy Note 9 stokları bir anda tükendi. Peki neden? Neden stoklar tükendi?

Akıllı telefon pazarında Ağustos ayı ile birlikte büyük bir rekabet yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz gün tanıtılan Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus ile birlikte 20 Eylül tarihinde de yeni nesil iPhone XI ailesi ile tanışacağız. Ekim ayında ise ortalık karışacak ve ardı ardına Google Pixel 4, Xiaomi Mi Mix 4 ve Huawei Mate 30 Pro lansmanlarını göreceğiz. Samsung‘un Galaxy Note 10 lansmanından sonra konuşulan tek şey ise telefonun yeni özellikleri, S-Pen teknolojisi ve kamera yetenekleri yerine fiyatı oldu. Zira Samsung bugün ülkemizde mobil pazarın en pahalı Android telefonlarını tanıtmış oldu. Tanıtım sonrası bir anda Samsung Galaxy Note 9 stok sorunları yaşamaya başladı. İyi de bu nasıl oluyordu?

Öncelikle Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 10 Plus arasında neredeyse iki kata yakın bir fark var. Yani bir Galaxy Note 10 Plus fiyatına 2 adet Galaxy Note 9 alabiliyorsunuz. Bu da birçok kişinin Galaxy Note 9 almasına sebep olacak gibi görünüyordu ama bir anda Galaxy Note 9‘un tüm hafıza ve tüm renk çeşitleri “Stok Yok” noktasına geldi. Peki neden?

Galaxy Note 9 fiyatı Avrupa fiyatı ile karşılaştırıldığında neredeyse vergisiz bir şekilde satılıyor noktasındaydı ve bir anda telefonun stok dışı kalmasını oldukça ilginç bulduk. Peki biz şimdi sizlere soruyoruz. Sizce Samsung Galaxy Note 9 satışları neden durmuş olabilir? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Lütfen yorumlarınızı bizlerle hemen aşağıda bulunan yorum kısmında bizlerle paylaşın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu