Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi birinciliğe iyice alıştı! Hayaldi gerçek oldu!

Çinli üretici Xiaomi uzun süre boyunca Hindistan pazarında başarılı olamadı. Şeytanın bacağı ise geçtiğimiz yıl kırıldı ve Xiaomi Hindistan pazarı için özel olarak satışa sunduğu Redmi Note 5 Pro ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bizim de teknoburada.net olarak detaylı incelemesini yaptığımız telefon ile bu pazarı tam kalbinde vuran ve Samsung’un %45’lik pazar payının yarısını çalmayı başaran üretici tam 5 çeyrektir Hindistan pazarında liderliği kimselere bırakmıyor. Xiaomi Hindistan CEO’su Manu’nun (Lei Jun’ın yerine geçecek olan kişi) yaptığı açıklama ile Hintli kullanıcılara teşekkür etti.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Hindistan
Xiaomi Hindistan

Xiaomi Hindistan pazarında 5 çeyrektir lider!

Samsung’un %45 olan pazar payı bu çeyrekte %22,6’ya gerilerken Vivo yaptığı özel indirimler ile birlikte %10,5 gibi kendisi için büyük bir rakama ulaştı. Hindistan’ın Vestel’i Micromax ise dördünce ve Oppo’da beşinciliği bu pazarda yakaladı. Tüm telefonlardan daha pahalıya satılan Oppo’nun Hindistan pazarı gibi fiyat endeksli bir pazarda %6,7’lik dilime sahip olması ise yine ilginç sonuçlardan birisi.

Xiaomi büyümesini sürdürüyor. Bakalım önümüzdeki dönemde neler olacak? Huawei ve Honor nerede diye merak mı ediyorsunuz? Biz de merak ediyoruz…

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu