Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 4 Daha Güçlü Olacak!

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 4 daha güçlü bir cam ve daha hızlı şarj desteği ile karşımıza çıkacak. İşte detaylar.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu hafta içerisinde yeni katlanabilir telefonlarını tanıtacak. Bu yıl Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4 modellerinin yanında Watch 5 ve 5 Pro modellerini de tanıtacak olan firma, çıtayı yükseltmek istiyor. Son gelen bilgilere göre yeni model Fold3’e göre sadece daha geniş bir pil kapasitesi sunmakla kalmayacak, aynı zamanda daha hızlı şarj da sunacak.

Konuyla ile ilgili olarak açıklama yapan kaynağa göre, cihaz yarım saat içinde %50’ye kadar şarj edebilecek. Karşılaştırma için Fold3’ün aynı anda sadece %33 şarj edebildiğini belirtelim. Hızlı şarjın 25W olacağı da söyleniyor. Kaynak ayrıca yeni modelin ön ve arkasının mevcut Galaxy S amiral gemilerinde olduğu gibi Gorilla Glass Victus + camla kaplanacağını söylüyor.

Bu bilgilerin, güvenilirliğini doğrulayamadığımız içeriden Ahmed Qwaider tarafından paylaşıldığını belirtmekte fayda var. Ancak bilinen tek bir doğru var ki bu canavar Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden gücünü alacak ve 12 GB RAM’i ile akıcı bir Android deneyimi sunacak.

Galaxy Z Fold 4

Fiyat açısından Samsung’un nasıl bir yol izleyeceğini kestirmek güç. Ancak yine de bu modelin 2.000 dolar bandını aşması bekleniyor. Eylül ayında Apple telefon fiyatlarına zam yaparak bu yükselişi tetikleyecek. Muhtemelen Fold 5 çıktığında çok farklı bir fiyat segmenti ile karşılaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu