Yeni PlayStation 5 Yakında Geliyor!

Sony’nin yeni PlayStation 5 üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Peki, bu yeni modelde ne gibi farklılıklar olacak?

Sony’nin PlayStation 5’in ilk donanım revizyonu için hazırlandığı bildiriliyor. Oyun sızıntıları ile bilinen Tom Henderson, yeni konsolla ilgili bazı güncellemeler paylaştı. Daha önce bildirildiği gibi, yeni PlayStation 5 modelinin ana özelliği mevcut tüm modellerin değiştirilmesi olacak. Harici bir optik disk sürücüsü ile donatılmış tek bir seçenek sunulacak. Bu okuyucu, PS5’in arkasındaki ikinci bir Type-C bağlantı noktası aracılığıyla konsola bağlanacak.

PS5’in D şasisi tarafından tanımlanacak yeni sürümünün bazı geliştirme ekiplerinin elinde olduğu bildiriliyor. Ancak Henderson’ın son açıklamaları aksini gösteriyor. İçeriden öğrenenlere göre, yeni PS5 Sony’deki yeni prototip geliştiricilere gönderilmedi. Henderson’ın kaynağına göre, PS5’in yeni sürümü, harici geliştirme ekiplerine geçmeyi gerekli kılan önemli farklılıklar sunmuyor.

Harici bir okuyucu kullanmanın avantajı, Sony’nin PS5’in tek bir varyantını oluşturmasına izin vermesidir olacak. Ayrcak Sony disk sürücüsünü entegre edebilecek paketler sunacak. Ek olarak, harici bir okuyucunun kullanılması, bu bileşen için yardım tamirleri basitleştirecek.

Yeni PlayStation 5 Slim

Harici okuyucunun yeni PS5’in gövdesine bağlı kalacağını belirtmekte fayda var. Böylece tamamen harici bir unsur olmayacak.

Yeni PS5 modeli konsola çeşitli iyileştirmeler getirecek. Harici okuyucu sadece yardım müdahalelerini basitleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda konsolda daha fazla depolama alanına da izin verecektir. Yeni PS5’in revize edilmiş bir soğutma sistemine sahip olması bekleniyor. Mevcut modelle bildirilen bazı ısıtma sorunlarını da düzeltecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version