Xiaomi Mi 10 en son güncellemeden sonra çöktü!!!

Xiaomi, bu yıl piyasaya sürdüğü amiral gemisi Mi 10 için yayınladığı beta güncellemesinde telefonun çökmesine sebep oldu!

Çinli teknoloji devi Xiaomi bu yıl iki yeni amiral gemisini piyasaya sürdü. Bunlar sırasıyla Mi 10 ve Mi 10 Pro idi. Şirket dün bu serinin normal versiyonu olan Mi 10 için yayınladığı  son beta güncellemesi 20.3.4  ile cihazın çökmesine sebep oldu. Güncellemeyi kuran kullanıcılar aldıkları hataları Mi forum sayfasından bildirdiler. Bunu üzerine kısa bir süre sonra Xiaomi‘den açıklama geldi:

Xiaomi Mi 10‘un dahili test geliştirme sürümü 20.3.4‘e güncelleme  yaparken siyah bir ekranda kaldığını ve normal olarak önyükleme yapamadığına dair bir kullanıcı geri bildirimini aldıktan sonra, yeni sürümü yayınlamayı hemen durdurduk. Şu anda nedenlerini araştırıyoruz. İlerleyen zamanda yeni gelişmeler olursa, bu yazıyı güncelleyeceğiz. Umarız  bu sorun kısa süre içinde çözülür. Bizi Affedin lütfen! desteğiniz için teşekkürler.

Şirket yukarıdaki açıklamada sorunun nedenini hala araştırdıklarını ve düzeltildikten sonra tekrar güncellemeyi yayınlayacaklarını söylüyor.

Xiaomi Mi 10 Pro teknik özellikler

Xiaomi Mi 10 özellikleri

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version