Xiaomi CEO’su Açıkladı: HyperOS Logosu Değişiyor!

Xiaomi 14 serisiyle resmi olarak tanıtılan HyperOS arayüzü logo değişikliğine gittiğini açıkladı. CEO değişikliğin nedenlerini yazdı.

Xiaomi’nin 14 serisiyle birlikte tanıttığı çiçeği burnunda arayüzü HyperOS, yeni bir değişikliğe gidiyor. CEO Lei Jun tarafından X üzerinde yapılan paylaşımda resmi olarak HyperOS logo değişikliği yaptıklarını duyurdu. CEO bu yeni logonun farklı anlamlar içerdiğinden ve neden bu değişikliği yaptıklarından bahsetti. Dijital evrenimizdeki fikirler ve bağlantılar gibi bir arada dönen noktalardan oluşan bir galaksiye benzetilen yeni logo, HyperOS dünyasında serbestçe hareket ettiğinden söz etti.

HyperOS Bu Logo ile Bir Mesaj Veriyor

CEO’nun söylediğine göre bu HyperOS logosunun birden çok kare şeklinden oluşuyor ve bunların HyperOS dünyasında serbestçe hareket edip sorunsuz bir bağlantı kurduğunu söyledi. Bu sözlerle akıllara Xiaomi ekosistemini genişleyecek mi sorularını getirdi. Birden fazla pazar için ürün üreten Xiaomi, gelişmiş ekosistem çalışmaları yürüttüğünü farklı sızıntılarda görmüştük.

Paylaşımında bir başka güncellemenin İnsan x Araba x Ev ile ilgili olduğundan bahsetti. Xiaomi’nin akıllı ev uygulamaları sayesinde ekosistemin tamamlanacağını ifade eden CEO, yaklaşımlarından söz etti. İnsan merkezli bir ekosistemden söz eden Lei Jun, teknolojinin insanlara hizmet etmek için tasarlanması gerektiğinin altını çizdi.

Ayrıca HyperOS arayüzünün verileceği ikinci parti telefonların listesi yayınlanmıştı. İşte modeller:

Xiaomi

Redmi

Tablet

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version