Xiaomi Band 7 İçin Hazır mısınız? Küresel Lansman Çok Yakında

Kısa süre önce Çin’de tanıtılan Xiaomi Band 7, küresel bazı sertifika süreçlerinden geçmeye başladı. Akıllı bileklik Türkiye yolcusu.

Tüm dünyada milyonlarca adet satması beklenen Xiaomi Band 7 kısa süre içerisinde küresel çapta boy gösterecek. Önemli ölçüde geliştirilen akıllı bileklik küresel bazı sertifika süreçlerinden geçmeye başladı. Muhtemelen haziran ya da temmuz ayı içerisinde Xiaomi Band 7’yi aralarında Türkiye’nin de yer aldığı birçok ülkede göreceğiz.

Xiaomi’nin yen nesil bilekliği Band 7 ve Band 7 NFC olmak üzere iki versiyon şeklide piyasaya sürüldü. Akıllı bileklik önceki modele kıyasla yüzde 25 daha fazla alana sahip olan 1,62 inç’lik AMOLED ekranla geliyor. 500 nit tepe parlaklığı, 326 ppi ve ekran sürekli açık işlevine sahip olan ekran için 100’den fazla özelleştirilebilir arayüz mevcut.

Xiaomi Band 7’de kalp atış hızı, uyku, SpO2 (kan oksijen seviyesi) ve kadın sağlığı izleme gibi sağlıkla ilgili çeşitli işlevler barındırıyor. Xiao AI sesli asistan hizmetine sahip olan bileklikte 120 spor moduna destek veriliyor. Akıllı bileklikte ayrıca aktivite izleme, veri analizi ve çok yönlü rehberlik de mevcut.

Xiaomi Mi Band 7 ön sipariş

Xiaomi Band 7 özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version