Xiaomi 14 inceleme! En iyinin de iyisi geldi

Amiral gemisi pazarında deprem etkisi yaratan Xiaomi 14 inceleme videosu ile sizlerleyiz. Telefon değil sanki Leica kamera.

Akıllı telefon pazarında ülkemizde markalar amiral gemisi telefonlarını getirmekte ya zorlanıyorlar ya da hiç getirmemeyi tercih ediyorlar. Xiaomi ise bu markalardan birisi değil. Zira Xiaomi uzun süredir amiral gemisi telefonlarını Türkiye pazarında kullanıcılar ile buluşturmayı başaran bir üretici. Bugün de Çinli üreticinin yeni nesil amiral gemisi Xiaomi 14 inceleme videosu ile karşınızdayız.

Açıkçasını söylemek gerekirse Xiaomi son dönemde Leica desteği ile özellikle kamera performansı tarafında işi başka bir boyuta taşımış durumda. Leica desteği ise Huawei ile yapılan iş birliğinden daha fazlasını sunuyor gibi görünüyor. Zira ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi ve Leica ekipleri telefonların geliştirilme sürecinde ciddi bir mesai harcıyor. Yaptığımız incelemeyi izlediğinizde aslında ne demek istediğimizi de tam olarak anlayabileceksiniz. Xiaomi 14 bugün bir telefondan daha çok Leica tarafından geliştirilmiş dijital bir fotoğraf makinesi izlenimi bırakıyor. Zaten sizler için hazırladığımız Xiaomi 14 inceleme videosunu izlediğinizde tam olarak neyden bahsettiğimizi çok net bir şekilde anlayacaksınız.

Xiaomi 14 inceleme video içinde neler var?

Video biraz uzun oldu ama özellikle kamera tarafını çok yoğun bir şekilde anlatmak istedik. Zira bu telefona 50K seviyesinde para verecek olan arkadaşlarımızın her şeyi net bir şekilde görmelerini istedik. Peki bu video içinde hangi saniyede hangi konuşar var? Gelin bunları paylaşalım ve dilediğiniz yerde videoyu izlemeye başlayın.

Xiaomi 14 İnceleme! En İyinin de İyisi

Xiaomi 14 Teknik Özellikler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
2
+1
2
+1
5
+1
0
+1
1
+1
5
+1
1
Exit mobile version