Xiaomi 13 Ultra İçin Performans Artırıcı Güncelleme

Xiaomi ses getiren amiral gemisi telefonu Xiaomi 13 Ultra için oyun ve pil ömrü düzenlemeleri içeren bir güncelleme başlattı.

Xiaomi 13 Ultra etkileyici kamera birimi, tasarımı, güçlü donanımı, renk seçenekleri ve harici satılan kamera ekipmanlarıyla bu yılın ses getiren telefonlarından biri oldu. Telefon, daha çok kamera özellikleriyle öne çıksa da, Snapdragon 8 Gen 2 ile birlikte oyun performansı da yine en üst sınırı zorlamakta. Xiaomi şimdi deneyimi daha da geliştirmek için amiral gemisi telefonda bazı yenileme sorunlarını gideren ve pil ömrünü iyileştiren yeni bir güncelleme yayınladı.

Xiaomi 13 Ultra İçin Yeni Güncelleme

Yeni güncelleme, Çin‘deki 13 Ultra modellerine yayılıyor. Akıllı telefonun henüz küresel pazarlarda satışta olmadığını hatırlatalım. Yazılım güncellemesi, telefondaki çeşitli hataları ve sorunları gideriyor. Birincisi, oyunun mikrofonu açmasının neden olduğu anormal kare hızı sorununu düzeltti. Görünüşe göre bu durum, mikrofon kullanımdayken bir oyun açıldığında kare hızının düşmesine neden olan bir hataydı. Güncelleme bu hatayı düzeltir ve kare hızının mikrofon kullanımdayken bile tutarlı kalmasını sağlar.

Xiaomi 13 Ultra

Güncelleme buna ek olarak, telefon aşırı ısınmadığında sistemin bir uyarı mesajı göstermesine neden olan hatayı da ortadan kaldırdı. Güncelleme, uyarı mesajının yalnızca telefon aşırı ısındığında görüntülenmesini sağlıyor. Ayrıca, ara sıra meydana gelen anormal CPU güç tüketimi sorunu ve pil ömrünün optimize edilmesi de düzeltildi. Bu hata düzeltmelerinin yanı sıra telefonun güvenlik düzeltme eki seviyesi Mayıs 2023’e yükseltildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version