WhatsApp Wear OS Akıllı Saatler İçin Kullanıma Sunuldu

WhatsApp, kullanıcıların doğrudan akıllı saatten sohbet etmesine olanak sağlayan Wear OS uygulamasını duyurdu.

WhatsApp, Wear OS 3 için resmi bir uygulama yayınladı. Bu, kullanıcıların anlık mesajlaşma platformunu doğrudan Wear OS destekli akıllı saatlerinden kullanabilecekleri anlamına geliyor. Ancak işlevsellik şu anda beta aşamasında ve yalnızca Android uygulamasının beta test kullanıcıları tarafından erişilebilir durumda. Wear OS 3 tarafından desteklenen akıllı saatlerden bazıları arasında Samsung Galaxy Watch 4 ve 5 serisi, Pixel Watch, Fossil Gen 6 vb. modellerin olduğnu belirtelim.

WhatsApp’ı uyumlu akıllı saatlerinde denemek isteyenler buradaki link aracılığıyla test kullanıcısı olabilir. Ek olarak, hem telefonda hem de saatte uygulama sürümü 2.23.10.10 veya üzeri olmalıdır. Uygulamayı kurmak için kullanıcıların saatlerinden telefon uygulamasına gelen sekiz haneli bir kodu girmeleri gerekiyor. Ardından sohbetler, uçtan uca şifrelenmiş olacak şekilde cihazlar arasında güvenli bir şekilde senkronize edilecek.

WhatsApp Wear OS uygulamasında, doğrudan bilekten mesaj gönderme yeteneği de dahil olmak üzere gerekli tüm özellikleri sunuluyor. Ancak, kullanıcı WhatsApp kişisine daha önce hiç mesaj göndermediyse saat uygulaması üzerinde yeni bir sohbet başlatma seçeneği şu an için mevcut değil. Wear OS uygulaması, son kişilerin basit bir listesini, ayarlar menüsünü ve daha fazlasını göstermekte. WhatsApp Kişileri’nin bir kişiye atlaması için iki kutucuk vardır ve “WhatsApp Sesli Mesaj” kutucuğu, kullanıcının hızlı bir şekilde sesli mesaj kaydetmeye başlamasını sağlar. 

Wear OS için WhatsApp

Uygulama, kullanımı kolay ve eğlenceli hale getiren bazı özel özelliklere sahiptir. Bunlardan bazıları:

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version