WhatsApp Mesajları Artık Düzenlenebilecek

Göndermiş olduğunuz yanlış ya da eksik WhatsApp mesajları artık 15 dakika süre içerisinde düzenlenebilecek. Beklenen özellik duyuruldu.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp nihayet merakla beklenen bir özelliği kullanıma sundu, gönderilen mesajları düzenleme yeteneği. Heyecan verici özellik kullanıcılara, alıcının orijinal içeriği görmesi konusunda endişelenmesine gerek kalmadan, gönderdikten sonra 15 dakikalık bir süre içerisinde mesajları düzenleme yetkisi veriyor. Düzenlenen mesajlar, şeffaflığı sağlamak için ince bir “düzenlenmiş” etiketi ile gösteriliyor. Fotoğraflar, videolar, diğer medya türlerini veya alt yazıları düzenleme izni ise henüz yok.

WhatsApp mesajları nasıl düzenlenir?

WhatsApp mesajları düzenleme özelliği hakkında blog sayfasından şu mesaj yayınlandı:

“Bundan böyle bir hata yaptığınızda veya fikrinizi değiştirdiğinizde, göndermiş olduğunuz mesajları düzenleyebilirsiniz.

Basit bir imla hatasını düzeltmekten mesaja ekstra bağlam eklemeye kadar birçok durumda, sohbetleriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlamaktan heyecan duyuyoruz. Tek yapmanız gereken, son on beş dakika içerisinde gönderilen bir mesaja uzun basıp menüden ‘Düzenle’ düğmesini seçmek.

Düzenlenmiş mesajların yanında ‘düzenlendi’ ibaresi görünür. Böylece mesajlaştığınız kişiler, düzenleme geçmişini görmeden düzenlemenin farkında olur. Tüm kişisel mesajlarda, medya içeriklerinde ve aramalarda olduğu gibi, mesajlarınız ve yaptığınız düzenlemeler de uçtan uca şifreleme ile korunur.

Bu özellik şu anda kullanıcılara küresel olarak kademeli bir şekilde sunuluyor ve önümüzdeki haftalarda herkesin kullanımına açılmış olacak.”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version