WhatsApp Masaüstü Uygulaması Artık Daha Kullanışlı!

WhatsApp masaüstü uygulaması aldığı güncelleme ile daha kullanışlı hale geldi. İşte güncelleme ile gelen tüm yenilikler.

Sosyal medya devi Meta, sekiz kişiye kadar grup görüntülü aramalarına ve 32 kişiye kadar sesli aramalara izin veren Windows masaüstü için WhatsApp’ın daha hızlı bir sürümünü piyasaya sürdü. Ek olarak, WhatsApp grup yöneticileri için yeni kontroller ekledi. WhatsApp masaüstü uygulaması artık daha kullanışlı hale geldi diyebiliriz.

Firma, mobil benzeri bir arayüze sahip Windows için daha hızlı yüklenen bir WhatsApp uygulaması yayınladı. Yeni sürüm, 8 kişi için grup görüntülü aramalarına ve 32 kişi için sesli aramalara izin veriyor. Ek olarak Meta, gelecekte bu sınırları artırmayı planladığını ve sevdiklerinizle ve iş arkadaşlarınızla her zaman bağlantıda kalabileceğinizi sağladığını duyurdu.

Şirket ayrıca WhatsApp’ı destekleyen cihaz sayısını artırmaya devam edeceğini doğruladı. Yakın zamanda, şu anda beta testinin ilk aşamalarında olan Android tabletler ve Mac masaüstü bilgisayarlar için yeni bir WhatsApp beta deneyimi sundu. Meta, WhatsApp’ı gelecekte daha da fazla cihaza getirme planlarını da açıkladı.

Şirket, piyasaya sürülmesinden bu yana çoklu cihaz yeteneklerinde iyileştirmeler yaptı. Bu iyileştirmeler, daha hızlı cihaz bağlantısı ve cihazlar arasında daha iyi senkronizasyonun yanı sıra bağlantı önizlemeleri ve çıkartmalar gibi yeni özellikleri içerir.

Meta, WhatsApp’ın cep telefonlarını, bilgisayarları, tabletleri ve daha fazlasını birbirine bağlayan en kapsamlı uçtan uca şifreli mesajlaşma deneyimini sunduğunu duyurdu. WhatsApp ile kişisel mesajlarınız, medyanız ve aramalarınız tüm cihazlarınızda şifreli kalır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version