vivo’nun 2026 için piyasaya süreceği amiral gemisi telefonu vivo X300 Ultra son zamanlarda birçok sızıntıya konu olmuştu. Şirket bugün yaptığı açıklamayla modelin yakında geleceğini resmi olarak doğruladı.
Şirket, X300 Ultra modelini 2-5 Mart tarihleri arasında İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) sergileyecek. Şirket bunu telefonun “ilk küresel ön gösterimi” olarak nitelendiriyor. Bu ifade, cihazın uluslararası pazarda da satışa sunulacağını ve yalnızca Çin ile sınırlı kalmayacağını gösteriyor. Bu durum daha önce de iddialarla gündeme gelmişti.

vivo’nun basın bülteninde, X300 Ultra’nın; şirketin optik mühendisliği, hesaplamalı fotoğrafçılık ve sistem düzeyinde optimizasyona yaptığı yatırımlar üzerine inşa edildiği belirtiliyor. Modelin mobil görüntüleme ve videografi alanında bugüne kadarki en gelişmiş çalışmayı temsil ettiği belirtiliyor.
MWC’de vivo standında X300 Ultra’nın yanı sıra X300, X300 Pro, X Fold5 ve V70 serisi de sergilenecek. Şirket, MWC’deki varlığının küresel mobil ekosistemle daha derin etkileşim kurma ve premium segmentte rekabet etme kararlılığını gösterdiğini belirtti.

Samsung’un Açıklamadığı Dört Galaxy S26 Ultra Kamera İyileştirmesi
Galaxy A57 ve A37’nin Pil Özellikleri Belli Oldu
Samsung, Galaxy S24 ve S23 Serisi İçin Önemli Bir Güncelleme Yayınladı.
Honor Magic V6 Kamera Örnekleri Duyuru Öncesi Beğeni Topladı