Vivo iQOO Z7 Pro Küresel Modeli, Geekbench’te Kendisini Gösterdi

iQOO’nun başta Çin ardından küresel pazarında piyasaya süreceği iQOO Z7 Pro modeli bugün Geekbench’te kendisini gösterdi.

Vivo’nun eski alt markalarından birisi olan iQOO, iki gün önce Z7 ve Z7x akıllı telefonlarını Çin pazarında piyasaya sürdü. Bu serinin bir diğer modeli olması beklenen ve önce Hindistan ardından küresel pazarda piyasaya sürülecek olan iQOO Z7 Pro Geekbench sitesinde görüntülendi. Platformda görüntülenen cihazın CPU performansı ve bazı diğer temel özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Vivo iQOO Z7 Pro - Geekbench

Telefon Geekbench’in sitesinde vivo I2213 model numarası ile gözüküyor. Test sonuçlarına baktığımız zaman modelin “lahaina” anakartına sahip olduğu görülüyor. Her ne kadar listede işlemci net olarak ortaya çıkmasa da çekirdek özelliklerine bakıldığında Qualcomm’un Snapdragon 782g işlemcisi ile güçlendirilileceği gözüküyor. 1.80 GHz hızında çalışan dört çekirdek, 2.40 GHz hızında çalışan üç çekirdek ve 2.71 GHz hızında çalışan bir çekirdekten oluşuyor.

iQOO Z7 Pro listede gözüktüğü üzere Android’in son sürümü olan Android 13 işletim sistemi üzerinde iQOO’nun kendi yazılımı olan OriginOS 3 arayüzü ile birlikte kutusundan çıkacak. Ayrıca bu yazılıma 12 GB Ram eşlik edecek. Geekbench’in tek çekirdekli test sonucundan 867, çok çekirdekli test sonucundan ise 2931 puan aldı.

İlginizi Çekebilir: Vivo iQOO Neo 8 Pro, Teknik Özellikleri Ortaya Çıkmaya Başladı

Listeye baktığımız zaman iQOO Z7 Pro hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. Ancak şimdiye kadar sızdırılan bilgilere baktığımız zaman geçtiğimiz günlerde Çin pazarında piyasaya sürülen iQOO Z7 5G modelinin yeniden markalaştırılmış modeli olarak karşımıza çıkabileceği öne sürülüyor. Eğer durum böyle olursa Z7 Pro modelinde 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6,64 inç FHD+ ekran ile birlikte gelmesini bekleyebiliriz. Ayrıca 120W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil kapasitesine de sahip olabilir. Henüz iQOO tarafından resmi bir açıklama bulunmasa da ilerleyen günlerde yeni sızıntılar ve yeni resmi açıklamaların ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version