Vivo Babalar Günü Kutlamasını Çifte Hediye ile Yapıyor

Ülkemizde sevilen markalar arasında yer alana Vivo Babalar Günü için kolları sıvadı. Vivo’dan alışveriş yapanları hediyeler bekliyor.

Çinli teknoloji devi Vivo, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de online mağazasının açılışını yapmıştı. Ülkemizde myvivoshop.com adresi üzerinden ürünlerini satan Vivo Babalar Günü kutlamasını da unutmuyor. Vivo’nun orta-üst segmentte yer alan V serisi telefonlarını satın alanaları hediyeler bekliyor.

Ülkemizde satılan Vivo V21 ve V21e modellerinden birini 9-19 Haziran tarihleri arasında myvivoshop.com üzerinden satın alanalara Vivo’nun TWS kulaklığı hediye ediliyor. Ayrıca bu hediyeye bir de ek olarak 19 Haziran’a kadar Hepsiburada.com üzerinden verilen tüm vivo telefon siparişlerinin yanında Philips MG5720 Erkek Bakım Seti hediye ediliyor.

vivo

Peki Vivo’nun bu V serisi Android tutkunlarına neler sunuyor? V serisinde 6.4 inç büyüklüğünde 90 Hz tazelemeli 2400 x 1080 çözünürlüğünde ekran yer alıyor. 44 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olan V serisi kamera tarafında da kullanıcıları fazlasıyla tatmin ediyor. 4.000 mAh kapasiteli bataryası ve 33W/44W hızlı şarjı ile gün boyu size eşlik eden bu seri Vivo’nun ülkemizde oldukça popüler olan modelleri arasında yer alıyor.

Vivo

Vivo Türkiye’nin Babalar Günü’nde ülkemizdeki vatandaşları unutmaması ve kampanyalar düzenlemesi oldukça sevindirici. Hediye üzerine hediye dağıtan Vivo Türkiye, bu kampanyaları ile kendine özgü ve sadık müşteriler oluşturmayı kısa sürede başaracak gibi görünüyor. Bu tip kampanyaların umarız ardı arkası kesilmez ve Vivo, Çin’de olduğu gibi ülkemizde de yükselmesine tam gaz devam eder.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version