Uygun Fiyatlı Kulaklık Redmi Buds 3 Pro Topraklarımızda!

Xiaomi’nin uygun fiyatlı kulaklığı Redmi Buds 3 Pro ülkemizde resmi olarak satışa sunuldu. Kulaklık almak isteyenler buna mutlaka baksın.

TWS kulaklıklar bildiğiniz gibi son yıllarda büyük yükselişe geçti. Bu süreçte birbirinden güzel kulaklıklar tanıtan Xiaomi, bugün Redmi Buds 3 Pro modelini ülkemizde duyurdu. Uygun fiyatı ile dikkat çeken kulaklık sunduğu özellikler ile müzik tutkunlarının kulağını okşayacak.

Sade ve şık tasarımı ile dikkat çeken kulaklıkta Mi Audio Lab tarafından ayarlanan 9 mm sürücü yer alıyor. 4 çeşit ses efektini barındıran bu modelde AAC codec bulunuyor. Bu sayede iPhone’da Apple Music dinlerken bile üst seviye ses sunuluyor. Bluetooth 5.2 bağlantısı ile tüm cihazlara bağlanabilen bu modelde oyunlar için 69ms Süper Düşük Gecikmeli Oyun Modu da yer alıyor. Özellikle PUBG Mobile, Fortnite ve CoD: Mobile gibi rekabetçi oyunlarda bu mod çok işinize yarayacak.

Görüşme sırasında çevredeki gürültüyü engelleyen üç mikrofon ile gelen kulaklık tek şarjla 6 saat kullanım sunuyor. Aktif gürültü engelleme özelliği açıkken kulaklığın 3 saat kullanım sunduğunu belirtelim. Siri ve Google Asistan ile de uyumlu olan bu kulaklık ülkemizde 699 TL’den satışa sunulacak.

Redmi Buds 3 Pro

Redmi Buds 3 Pro özellikleri 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version