Otomobil severlerin beğenisini kazanan Chery, ülkemizde son dönemin popüler markaları arasında yer alıyor. Çinli otomobil üreticiler arasında ülkemizde satış rekorları kıran Chery, otomobil fiyatlarına zam yaptı. Ülkemizde Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro olmak üzere üç farklı seçenekle satışlarına eden firma, 100 bin TL’ye varan zamlar yaptı. Şimdi gelin araçların fiyatlarına bakalım.
Chery Otomobil Fiyatlarına Zam Geldi, En Dolu Tiggo 8 Pro 2 Milyona Dayandı
Chery Omoda 5 modeli 1 milyon 328 bin TL başlangıç fiyatıyla satıştaydı. Bu fiyat 1 milyon 378 bin TL’ye yükseldi. Aracın en dolu paketi ise 1 milyon 528 bin TL’den, 1 milyon 578 bin TL’ye çıkmış durumda.

Serinin ortanda modeli Tiggo 7 Pro ise başlangıç fiyatı 1 milyon 343 bin TL’den, 1 milyon 418 bin TL’ye arttı. En dolu paketi olan Avantgarde ise 1 milyon 678 bin TL’den, 1 milyon 753 bin TL’ye yükseldi. Son olarak Tiggo 8 Pro başlangıç fiyatı 1 milyon 583 bin TL’den, 1 milyon 683 bin TL’ye yükseldi. En dolu paketi olan Avantgarde ise 1 milyon 868 bin TL’den, 1 milyon 968 bin TL’ye yükselmiş oldu.

Eksik Özellikler Nothing Phone (4b)’yi Daha Çekici Yapabilir
Galaxy M07 One UI 8.5 ile Şahlandı
Android 17 İlk Haftasında Kabusa Döndü
Ucuz Akıllı Telefonların Sonu mu Geliyor?