Tesla Türkiye Fiyatları Ne Olur? Keşke Gelmeseydi Diyeceksiniz

Bugün birçok sitede Tesla Türkiye Pazarına Giriyor haberleri görüyoruz. Peki heyecana gerek var mı? Tesla araçlarının fiyatları ne olur?

Ülkemizde sıfır kilometre otomobil almak artık birçok kişi için hayal olmuş durumda. Bırakın otomobili cep telefonu alırken bile zorlandığımız bir süreçten geçiyoruz. İşte bu süreç içinde değişik haberlerde gündeme düşmüyor değil. Türkiye ve Türk insanını oldukça seven Elon Musk’ın en önemli markası Tesla Türkiye pazarına resmi olarak girmeye hazırlanıyor.

Açıkçası bu haber dolar 13,4 TL olmasaydı bir teknoloji ve otomobil tutkunları için sevinç çığlıklarına sebep olurdu. Oysaki bugün bir Tesla otomobil sahibi olmak Neptün kadar uzak bir hal almış durumda. Peki en büyük soru şu; Tesla otomobilleri ülkemizde hangi fiyattan satılacak? Biz de bugün bu soruya cevap verebilmek adına bir video hazırladık. Videoyu izlediğinizde eminiz kafanızda; “bu fiyata bu araç alınmaz” diyeceksiniz. Hani cep telefonu pazarında bir klasik var ya “bu paraya iPhone alırım” işte bu kuralın aynısı “bu parayı vereceksem ikinci elinde sorun yaşamayacağım BMW ya da Mercedes alırım” olabilir. Zira Türk insanı hemen öyle kolay kolay alışkanlıklarından vazgeçmez.

Yani açıkçası Tesla’nın işi zor. Her ne kadar Tesla araçlarının bakım maliyetleri olmasa da kullanıcıların tüketim alışkanlıklarını değiştirmek zor olabilir. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bu fiyatlara alternatif hangi otomobili tercih edersiniz. Video altında ve aşağıda forum sayfasından yorumlarınızı bekliyoruz…

Tesla Türkiye Fiyatları Ne Olur? Keşke Gelmeseydi Diyeceksiniz

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version